Vurdere datamaskinens beskyttelsesstatus og løse sikkerhetsproblemer

Problemer med beskyttelse av datamaskinen angis ved hjelp av en indikator øverst i hovedvinduet. Grønt indikerer at datamaskinen er beskyttet. Gult indikerer at det er problemer med beskyttelsen, og rødt indikerer at datamaskinens sikkerhet er i alvorlig fare. Vi anbefaler at du fikser problemene og truslene umiddelbart.

Du kan åpne vinduet Varslingssenter ved å klikke på knappen Detaljer i hovedvinduet. Dette vinduet gir detaljert informasjon om datamaskinens beskyttelsesstatus og foreslår mulige tiltak for å rette opp problemer og trusler.

Problemer knyttet til beskyttelsen grupperes etter kategorier. En liste med handlinger vises for hvert problem, som du kan utføre for å løse problemet.

Delen Status viser informasjon om datamaskinens beskyttelses og abonnementsstatus. Hvis det oppdages problemer som må rettes opp, vises Reparer vises ved siden av varslingen. Du kan rette opp sikkerhetsproblemer ved å klikke på denne knappen.

Delen Anbefalinger viser en liste over handlinger som skal utføres for å optimalisere programytelsen og bruke den mer effektivt.

Delen Nyheter viser nyheter om datasikkerhet.

Hvis du klikker på Vis N ignorerte varsler, vises varslinger som handlingen Ignorer har blitt brukt for. Ignorerte varslinger påvirker ikke fargen på beskyttelsesindikatoren i hovedvinduet.